صندلی های اداری استاندارد چگونه اند؟
صندلی های اداری باید براساس شغل شما، ویژگیهای به خصوصی داشته باشند. برای مثال فردی که در مدت کار پشت کامپیوتر می نشیند و بعضی مواقع به پشتی صندلی تکیه میدهد باید از صندلیهای اداری استفاده کند که پشتی آنها قابلیت ارتجاع به سمت عقب را داشته باشد. و اصول ارگونومی را رعایت کند، معمولا بهترین زاویه نشستن حدود 110 درجه است. دراین زاویه کمترین فشاربه کمر وارد می شود و برای کار با رایانه مفید است. اگر هم صندلی اداری پشت سری داشته باشد این زاویه میتواند بیشتر شود اما با نبود پشت سری، شخص مجبور میشود برای نگاه کردن به مانیتور، گردن را خم کند و در نتیجه فشار به گردن زیاد می شود که خود میتواند منجر به درد در ناحیه گردن و شانه شود.
چرا صندلی اداری نباید خیلی نرم باشد؟
درمورد صندلیهای اداری کار با کامپیوتر، ارتفاع صندلی نه باید زیاد بلند باشد که پای فرد به زمین نرسد و نه آنقدر کوتاه باشد که پشت ران از کف صندلی بلند شود و پاها به سمت شکم جمع شوند. صندلیهای اداری قابل تنظیم 5 پایه بهترین گزینه انتخاب هستند و کاربردهای فروانی دارند. یعنی هر فردی میتواند متناسب با شرایط خود ارتفاع صندلی را تنظیم کند.
کفی صندلی اداری باید نرم و راحت باشد اما نه در حدی که شخص مانند مبل راحتی در صندلی فرو رود و اجازه جا به جایی نداشته باشد. در چنین حالتی فرد برای مدت طولانی در وضعیتی ثابت قرار میگیرد و خون رسانی بدنش مختل میشود. توصیه می شود که صندلی اداری دسته دار باشد و ارتفاع این دسته قابل تنظیم نیز باشد تا زمانی که استراحت میکنید دستتان را روی آن بگذارید. البته موقع کار کردن بهتر است دست روی دسته گذاشته نشود زیرا این حالت باعث ایجاد کشش میشود.
نکات اصلی در خرید صندلی اداری:
پشتی صندلی اداری باید انحنا S شکل داشته باشد که گودی کمر را در زمان تکیه دادن به آن حفظ کند . کفی و پشتی صندلی باید از متریال مناسبی باشند و بهتر است ضد عرق باشد تا فرد عرق نکند و لباس به بدنش نچسبد. صندلی هایی که برای کار با رایانه استفاده میشود باید به سمت عقب خم شود تا بتواند زاویه 110 درجه ایجاد کند.